Ajacied Rasmus Kristensen verloor wedje van Kasper Dolberg en is kaal: 'Groeit snel terug'
i

BSR

Ajacied Rasmus Kristensen verloor wedje van Kasper Dolberg en is kaal: 'Groeit snel terug'

Trevor Wagener • 11:18, 13-01-2019 / Laatste Update: 17:28, 05-01-2024

Hahahaha! Het leek erop dat Ajax halverwege het trainingskamp in Florida ineens een nieuwe speler bij de groep had, maar niets bleek minder waar. Het was verdediger Rasmus Kristensen die zijn hoofd kaal had geschoren.

Dat was het gevolg van een weddenschap met Kasper Dolberg, vertelt hij op de clubsite. "Ik vond dat het al tijd was voor iets nieuws met mijn haar", begon Kristensen zijn uitleg. "Dinsdag gingen we naar de Universal Studio's. Kasper Dolberg is bang voor achtbanen, maar dan ook echt héél bang. Ik zei tegen hem dat als hij mee zou gaan, hij mijn haar eraf mocht halen."

Kale koppûh niet te stoppûh

En dat gebeurde dus. "Het is iets korter dan zou moeten, maar het is oké en gelukkig groeit het snel weer terug", zegt de Deense rechtsback, die ook voordelen in zijn nieuwe look ziet. "Ik vind het wel leuk. Ik zie er nu meer uit als een bad guy. Het is meer intimiderend, niet slecht voor een verdediger."

Het kapsel pakte meteen flitsend uit: Kristensen leverde zaterdag tijdens de 4-2 oefenzege op São Paulo de assist voor de 1-1 van Donny van de Beek.

Kristensen over zijn weddenschap met @Dolbergofficial... 🎢👨‍🦲

😅 Lees meer -> https://t.co/q64G0yapPs#AjaxUSA 🇺🇸 pic.twitter.com/cFN2rZS5Qp

— AFC Ajax (@AFCAjax) 13 januari 2019