Chelsea wint weer niet en dus wacht trainer Lampard ook nog op zijn eerste zege

AP

Martijn Baars • 21:27, 18-08-2019 / Laatste Update: 10:35, 08-01-2024

Chelsea heeft ook de 3e officiële wedstrijd van dit seizoen niet kunnen winnen. Na de nederlagen tegen Manchester United (4-0) en Liverpool (1-1, 5-4 na strafschoppen) werd het zondag op Stamford Bridge 1-1 tegen Leicester City. Zo wacht de nieuwe trainer Frank Lampard (41) nog altijd op zijn 1e zege.

Chelsea kwam nog wel snel op voorsprong. De 20-jarige middenvelder Mason Mount (ex-Vitesse), die vorig seizoen al onder Lampard speelde bij Derby County, scoorde in de 7e minuut nadat hij Leicester City-middenvelder Wilfred Ndidi de bal knap had ontfutseld.

Het was diezelfde Ndidi die halverwege de 2e helft de gelijkmaker binnen kopte namens Leicester City uit een goede corner van James Maddison. In de slotfase kregen beide teams nog kansen, maar het bleef bij een gelijkspel.