Cocu: CSKA Moskou en Wolfsburg sterke ploegen

Cocu: CSKA Moskou en Wolfsburg sterke ploegen

21:32, 27-08-2015 / Laatste Update: 12:40, 13-12-2023

De loting van PSV voor de groepsfase van Champions League is door de Eindhovenaren donderdag met gemengde gevoelens ontvangen. Sportief is het een heel zware loting maar het publiek krijgt drie goede en geweldige tegenstanders te zien. ,,Het is een hele zware loting. Geweldig om tegen Manchester United te spelen en Louis van Gaal en Memphis weer te treffen'', zei trainer Phillip Cocu in een eerste reactie.

,,CSKA Moskou en VfL Wolfsburg zijn hele sterke ploegen. Het wordt een zware klus maar het zijn wel hele mooie wedstrijden en uitdagingen'', aldus de coach.

De selectie van PSV volgde de loting donderdagavond thuis. Alleen Adam Maher en Nicolas Isimat zagen de uitkomst samen met enkele tientallen PSV-supporters in de fanshop van het Philips Stadion, waar ook de verkoop begon van het speciale tenue dat werd gemaakt voor de uitwedstrijden van het Europese toernooi. Er verscheen een grote glimlach op de gezichten van spelers, PSV-directie en de fans toen Manchester United uit de koker rolde. Er klonk zelfs gejuich en applaus.

,,Het is zwaar én mooi'', reageerde Maher die zijn bravoure toonde en zeker niet meteen wilde doemdenken. ,,Het zijn mooie tegenstanders om te laten zien waar je staat. Alles ligt dicht bij elkaar. Het wordt zeker zwaar maar als we alles uit onszelf halen kan er zeker iets moois gebeuren.''

Lees ook: Rechter opgepakt bij supportersrellen Brugge

Lees ook: Ziggo lanceert gratis sportzender

Lees ook: Transfer de Bruyne naar City nog allerminst zeker!