Djibril Cissé gaat plaatjes draaien en kleding maken
i

Pro Shots / Action Images

Djibril Cissé gaat plaatjes draaien en kleding maken

admin • 16:55, 07-02-2017 / Laatste Update: 22:51, 07-01-2024

Djibril Cissé kapt ermee. De Franse spits vindt het na 20 actieve jaren in het voetbal het allemaal mooi geweest. Cissé gaat nu voor een aparte carrièreswitch. Hij wordt namelijk DJ en gaat zijn eigen kledinglijn maken.

Cissé, die 41 keer voor het Frankrijk uitkwam, maakte zijn afscheid via twitter bekend. Dat deed hij in 2015 ook al eens, maar probeerde daarna bij Auxerre zijn carrière nieuw leven in te blazen. Zonder succes.

Merci a tous pour votre soutien une nouvelle vie commence 🔥🔥🔥🔥🔥💪🏾💪🏾💪🏾💪🏾 https://t.co/oMUtcDFmQr

— Djibril Cisse (@DjibrilCisse) 6 februari 2017

Champions League

Cissé strijkte in zijn voetballeven een slordige 50 miljoen aan transfervergoedingen binnen. Hij speelde voor maar liefst 12 clubs, en bij sommigen met flink wat succes. Zo won hij met Liverpool de Champions League en scoorde hij alles bij elkaar zo'n 220 doelpunten."Ik hield ervan om een voetballer te zijn. Tot dit moment, was de bal mijn leven. Ik had mijn carrière graag een vervolg gegeven, maar ik moet toegeven dat het betaald voetbal klaar is voor me. Ik ga mijn lichaam en ziel geven voor mijn carrière als DJ, producer en ontwikkelaar van mijn eigen kledinglijn."