Hartverwarmend! Sneijder steunt succesvolle operatie van Belgische baby
i

Pro Shots / Panoramic

Hartverwarmend! Sneijder steunt succesvolle operatie van Belgische baby

admin • 13:32, 14-12-2017 / Laatste Update: 03:49, 08-01-2024

Wat een heerlijk bericht die ons hart sneller deed kloppen. Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe hebben zich van hun beste kant laten zien. Zij hebben bijgedragen aan de kosten voor een dure operatie voor Miguel. Een 5 maanden oude baby met een zeldzame afwijking in het oog. Zonder operatie was de kleine jongen voor de rest van zijn leven blind geweest.

110.000 euro

En dat verhaal raakte het koppel zodanig dat ze niet twijfelde en meteen lieten weten in actie te komen voor Miguel. Via een crowdfunding werd 110.000 euro voor Miguel opgehaald. Genoeg om hem in de Verenigde Staten te laten opereren aan beide oogjes, en met succes meldt het AD.

De overgelukkige ouders van Miguel konden het niet geloven. "De ochtend erop deed hij zijn oogje open, gevolgd door een glimlach. We denken dat dit de eerste keer ooit was dat hij zijn mama en papa zag". Hoeveel Sneijder en Yolanthe precies hebben bijgedragen is onbekend, maar het wel is een geweldig mooi gebaar.

Dit verdrietige verhaal raakt ons diep. Wij gaan bijdragen om lieve #Miguel te helpen want dit kleine jongetje hee… https://t.co/jGZ4MSsSQt

— Yolanthe Cabau YC (@YolantheCabau) 26 oktober 2017