Klopp vertrouwt op kwaliteiten Mignolet

Klopp vertrouwt op kwaliteiten Mignolet

admin • 15:51, 01-12-2015 / Laatste Update: 16:16, 08-01-2024

Liverpool-trainer Jürgen Klopp heeft zijn vertrouwen uitgesproken in eerste doelman Simon Mignolet en reservekeeper Ádám Bogdán. Liverpool is tevreden over de twee en is niet in de markt voor een andere doelman, benadrukt Klopp in de Britse media.

De geruchten gaan dat The Reds in de winterstop een keeper aan willen trekken. Liverpool zou belangstelling hebben voor onder anderen Bernd Leno van Bayer Leverkusen, Loris Karius van Mainz en Jack Butland van Stoke City.

Slimste doelman

Volgens Klopp zijn dat allemaal geruchten die niet waar zijn. ,,Ik ben heel erg blij met onze doelmannen'', zei de Duitser dinsdag tijdens de persconferentie in de aanloop naar de League Cup-wedstrijd tegen Southampton. ,,Het spijt me dat ik jullie verhalen naar de prullenbak moet verwijzen, maar we zijn niet op zoek naar een nieuwe keeper.''

Klopp voegde daaraan toe dat zijn nummer één Mignolet een van de slimste doelmannen is met wie hij ooit gewerkt heeft. Ook is de 27-jarige Belg volgens hem nog jong genoeg om zich verder te ontwikkelen.