De Koning wil Overtoom hebben bij Go Ahead

De Koning wil Overtoom hebben bij Go Ahead

admin • 16:41, 18-12-2016 / Laatste Update: 13:53, 05-01-2024

Trainer Hans de Koning van Go Ahead Eagles hoopt dat Willie Overtoom direct na de winterstop kan aansluiten bij Go Ahead Eagles. De clubloze middenvelder trainde afgelopen week mee in Deventer en maakte daarbij een goede indruk.

,,Willie heeft een paar maanden stilgestaan, we kijken nu of hij voor zichzelf wat bij kan trainen'', zei De Koning zondag voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen bij FOX Sports. ,,We gaan Willie op 2 januari weer uitnodigen, om te zien hoe hij er voor staat'', zei De Koning. ,,We willen de ploeg namelijk wel op stoom hebben als we op 13 januari de competitie hervatten tegen AZ.''

Heracles en AZ

De international van Kameroen speelde het grootste deel van zijn carrière al in Nederland. Overtoom (30) maakte tussen 2008 en 2013 naam bij Heracles Almelo en keerde daarna terug bij AZ, de club waar de creatieve middenvelder werd opgeleid. Hij kon in Alkmaar echter weinig indruk maken en speelde daarna voor de Belgische club Zulte Waregem en in Qatar bij Al-Shamal, waarbij hij een paar maanden geleden vertrok.