Martins Indi door het stof

Martins Indi door het stof

admin • 15:26, 04-09-2015 / Laatste Update: 07:27, 13-12-2023

Bruno Martins Indi zal geen fijne dag hebben vandaag. De kritieken op de verdediger zijn niet mals na zijn rode kaart in de wedstrijd tegen IJsland. Het commentaar komt uit alle hoeken: tegenstanders, teamgenoten... eigenlijk heel Nederland valt over hem heen.

Sigthorsson, 'slachtoffer' van de klap, noemt Martins Indi een speler die vaak domme dingen doet. Teamgenoten en bondscoach Blind denken er hetzelfde over. Zo noemt Robben de actie dom en hij vindt dat Martins Indi zijn team in de steek heeft gelaten. De bondscoach wist niet wat de verdediger bezielde en Daley Blind leek het beter om er niks over te zeggen.

De Speld

De satirische website De Speld houdt Martins Indi voor de gek. Ze doen net of de verdediger van FC Porto zijn teamgenoten de schuld geeft: ‘Cillessen had die penalty gewoon moeten hebben.’ Op twitter komen ook grappen voorbij. ‘In Engeland heb je jaarlijks Red Nose Day #MartinsIndi heeft blijkbaar jaarlijks Red Card day.’ Hierbij wordt verwezen naar de eerste rode kaart die Martins Indi precies een jaar geleden kreeg in het shirt van Oranje.

Nog een paar reacties:

Het is wachten tot iemand het inmiddels koude lijk van gebeten hond Martins Indi de kleedkamer uit sleept

— DuBlanqeBogarde (@DuBlanqeBogarde) 4 september 2015

Boosdoener Martins Indi ontwijkt media Kom je techniek te kort, ga je slaan.... http://t.co/7hDBbsDrvj

— Fred Polman (@Snackkiosk) 4 september 2015

 

Lees ook: De Bruyne rijdt in monsterbak die hem maar liefst een weeksalaris kost