NEC: 'We hebben Groeneveld helemaal niet geschorst'
i

Pro Shots / Toin Damen

NEC: 'We hebben Groeneveld helemaal niet geschorst'

admin • 09:45, 11-05-2018 / Laatste Update: 05:00, 07-01-2024

NEC heeft donderdag de wedstrijd tegen FC Emmen afgewerkt zonder Arnaut Groeneveld. Volgens de club is hij geblesseerd, maar op sociale media gonst het van de geruchten dat de Nijmegenaren Groeneveld hebben geschorst.

Dat is onzin, volgens technisch directeur Remco Oversier. "Arnaut is vorige week op trainingskamp geblesseerd geraakt. Er is een scan gemaakt en dat viel mee, maar we wisten dat hij deze ronde niet zou spelen. Wellicht wel in de volgende ronde, als we die nog zouden halen", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

"Ik begrijp niet hoe dit soort geruchten de wereld in komen. Dit is echt kul. Wij hebben precies gecommuniceerd hoe het is gegaan."

100% kans dat wij promoveren

Groeneveld is vooral bekend vanwege zijn grote mond. "De kans dat wij promoveren is 100 procent. Jong PSV is voetballend een goede ploeg en daar hebben ze moeite mee. Fortuna verliest en wij winnen van FC Dordrecht", zei hij voor de laatste speelronde van de Jupiler League. Inmiddels moet zijn ploeg in de play-offs een 4-0 nederlaag tegen FC Emmen zien weg te poetsen.