De nieuwe vlam van Van der Vaart
i

Facebook

De nieuwe vlam van Van der Vaart

admin • 00:09, 23-10-2015 / Laatste Update: 17:46, 08-01-2024

Dit is ze: de nieuwe, 23-jarige vriendin van voetballer Rafael van der Vaart (32) heet Christie Bokma en ze werkt als hostess en model. Dat beweert Shownieuws.

Net als Sylvie Meis (37) en Sabia Engizek (37), de vorige vlammen van Rafael, is Christie in te huren als model. Ze is verbonden aan modellen- en hostessbureau Stella Agency, het bedrijf van zakenvrouw Stella Koedam.

Blok

Het gerucht ging al eerder dat de voetballer als een blok zou zijn gevallen voor de Amsterdamse Christie. Maar nu duidelijk is om wie het preciés gaat, zijn haar Facebookprofiel én haar pagina op de site van Stella Agency onzichtbaar.

Gekoppeld

De tortelduiven, met een leeftijdsverschil van bijna tien jaar, zouden zijn gekoppeld door een gezamenlijke vriend, schreef Story. De Amsterdamse schone is al meermaals afgereisd naar het Spaanse Sevilla, waar Rafael woont en speelt bij voetbalclub Betis Sevilla.

Pril

Rafael bevestigde dat hij een nieuwe liefde heeft, maar wilde er verder niets over kwijt. ,,Ik heb besloten niet meer naar buiten te treden met mijn privéleven'', zei hij. ,,Daarvoor is er in het verleden te veel gebeurd.''

Dolgelukkig

Hoewel de voetballer dolgelukkig zou zijn met zijn nieuwe liefde, kan hij zijn ex Sabia nog niet uit zijn hoofd zetten. Zij zegt vijf maanden zwanger te zijn van zijn kindje. ,,Rafael is heel serieus met Christie, maar heeft haar eerlijk verteld dat hij nog het een en ander op te lossen heeft met Sabia'', aldus een bron tegen Story.

Lees ook: Waarom Johan Cruijff in 1991 stopte met roken

Lees ook: PSV-debutant Jordy de Wijs denkt dat hij tegen Gladbach heeft gespeeld (video)

Lees ook: Barça-verdediger Pique laat zien gevoel voor humor te hebben