Overmars denkt dat Juventus 'iets' meer kans heeft
i

EPA

Overmars denkt dat Juventus 'iets' meer kans heeft

Brian Vesseur • 15:53, 15-03-2019 / Laatste Update: 06:04, 08-01-2024

Marc Overmars zat op een paar meter van Julio Cesar toen hij Ajax en Juventus aan elkaar koppelde bij de loting. De directeur voetbalzaken reageert nu op de pittige loting voor de kwartfinale van de Champions League. ,,We hebben eerst de groepsfase overleefd en 2 prachtige wedstrijden tegen Real gespeeld. Dit is goede reclame voor Nederland", zei hij.

,,Alle mogelijke tegenstanders waren lastig. Maar voor onze spelers is dit een prachtige wedstrijd. Ze kunnen weer laten zien wie ze zijn. En ze maken een kans tegen iedereen. We moeten ook realistisch zijn. Juventus heeft iets meer kans dan wij. We zullen Ronaldo moeten uitschakelen, op welke wijze dan ook. Alles zal goed moeten vallen voor ons. Hopelijk gebeurt dat nog een keer."

Revanche

Ajax kan tegen Juventus revanche nemen voor de pijnlijke nederlaag via strafschoppen in de finale van de Champions League van 1996. Overmars miste die eindstrijd wegens een blessure. ,,10 of 12 jaar later hebben veel spelers van Juventus gezegd dat de dokter meer dan een bruistabletje voorschreef", doelt hij op de verhalen over gedrogeerde tegenstanders. ,,Maar ik weet daar het fijne niet van en laat dat over aan experts."