Promes on fire: Ajax' aanwinst was al heel vaak trefzeker en snoert kritische monden 🔥
i

BSR/SOCCRATES

Promes on fire: Ajax' aanwinst was al heel vaak trefzeker en snoert kritische monden 🔥

admin • 22:39, 05-11-2019 / Laatste Update: 20:50, 04-01-2024

Quincy Promes heeft zijn draai bij Ajax helemaal gevonden. De international kwam afgelopen zomer voor 15 miljoen euro over van Sevilla en volgens de 'kenners' had Ajax een kat in de zak gekocht: leuke speler, maar wat had hij nou allemaal laten zien? Inmiddels heeft de aanvaller die monden wel gesnoerd.

Dinsdagavond was hij weer 1,5 keer trefzeker tegen Chelsea - de 1-2 kwam echt op zijn naam, terwijl de 0-1 door Chelsea-speler Tabby Abraham uit Promes' vrije trap in het doel werd gewerkt. In het thuisduel met de Londenaren was 'ie ook al trefzeker, maar toen werd het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel.

11 goals

In totaal heeft hij in 4 Champions League-duels al 3 keer gescoord: thuis tegen Lille en uit tegen Valencia en Chelsea. Maar niet alleen Europees, ook in de vaderlandse eredivisie is Promes on fire. Het begon met een goal tegen Sparta, daarna een treffer in de topper met PSV, een hattrick thuis tegen Fortuna, een uitgoal bij RKC Waalwijk en afgelopen weekend was 'ie nog 2 keer trefzeker tegen PEC Zwolle.

In totaal maakt dat 11 goals (+ 2 assists) in 15 duels. BAM!