PSV wil contracten toptalenten verlengen; Europese top kijkt gespannen toe
i

BSR Agency

PSV wil contracten toptalenten verlengen; Europese top kijkt gespannen toe

admin • 23:37, 06-03-2019 / Laatste Update: 17:05, 05-01-2024

PSV zet hoog in en gaat proberen de komende tijd een aantal grote talenten een nieuw contract aan te bieden. De Eindhovenaren willen de jonkies het liefst allemaal binnenboord houden. 1 van hen is de 18-jarige Zakaria Aboukhlal, die in de Keuken Kampioen Divisie wekelijks tot de uitblinkers behoort.

De jongeling maakt een uitstekende ontwikkeling door en speelt veel bij Jong PSV. Aboukhlal was deze winter al aanwezig bij het trainingskamp van het 1e van PSV in Qatar en lijkt dus hard op weg om de volgende stappen te gaan zetten.

Zijn contract loopt nu nog tot medio 2020, maar dat vindt PSV niet genoeg. De Eindhovenaren willen die samenwerking verlengen, maar de jacht op Aboukhlal is allang geopend door de buitenlandse clubs. Belangstelling uit Duitsland, Engeland en Frankrijk is niet vreemd aan zijn adres.

Sadílek, Malen, Rosario, Piroe

In de laatste 10 wedstrijden in de KKD was de aanvaller goed voor 4 goals en 7 assists. Aboukhal werd 2 jaar geleden bij Willem II weggeplukt en is ook jeugdinternational van Oranje onder 19. PSV gaat ook proberen om Michal Sadílek, Donyell Malen, Pablo Rosario en Joël Piroe langer aan de club te binden.