'Real Madrid zet Benitez op straat bij verlies tegen Barcelona'
i

Proshots

'Real Madrid zet Benitez op straat bij verlies tegen Barcelona'

Martijn Baars • 21:37, 20-11-2015 / Laatste Update: 23:30, 07-01-2024

Voor Rafael Benitez staat er zaterdagavond veel meer op het spel dan de eer tijdens de Clásico. Het hoofd van de Real Madrid-trainer ligt volgens de Spaanse krant Mundo Deportivo op het hakblok. De Spanjaard moet vrezen voor zijn baan als hij verliest van FC Barcelona.

Real Madrid draait niet fantastisch in de Primera Division. Voor de interlandbreak verloor de Koninklijke voor het eerst in de competitie (3-2 van Sevilla) en op weg naar de 12e speelronde tegen Barça speelden de Madrilenen ook al 3 keer gelijk.

Zidane

Mocht Real verliezen in eigen huis van Barcelona, dat erg goed in vorm is, dan wordt Benitez op straat gezet. De club uit de hoofdstad heeft al een vervanger op het oog. Bij de jeugd loopt ene Zinedine Zidane rond en de Franse oud-stervoetballer is de ideale man om de positie van Benitez op te vullen.

Messi

Barcelona is koploper in de Spaanse competitie en verdedigt een voorsprong van 3 punten. Vooral Neymar en Luis Suarez zorgen de laatste wedstrijden voor de goals. Sterspeler Lionel Messi was de afgelopen maand geblesseerd, maar zit wel weer bij de wedstrijdselectie. Zijn coach, Luis Enrique, houdt het nog op een verrassing of de Argentijn start of invalt.

Lees ook: Roeidames Engelse universiteit poseren voor naaktkalender

Lees ook: Vrijgezel Dafne Schippers staat open voor de liefde

Lees ook: ‘Fellaini meldde zich ziek en vroeg seizoenkaarthouder om seks’