TV-gids: hoe laat en op welke zender spelen de voetbalvrouwen tegen Slovenië?
i

ANP

TV-gids: hoe laat en op welke zender spelen de voetbalvrouwen tegen Slovenië?

admin • 08:56, 12-11-2019 / Laatste Update: 14:55, 05-01-2024

Dinsdagavond spelen de Oranjeleeuwinnen opnieuw een interland in de kwalificatiereeks voor het EK 2021. Ditmaal wordt er thuis in het Gelredome tegen Slovenië gespeeld en jij kunt het kijken! Maar op welke zender zijn de voetbalvrouwen te zien en hoe laat spelen ze precies? Sportnieuws praat je in deze TV-gids helemaal bij.

De wedstrijd is een stuk makkelijker te bekijken dan de vorige interland (in en tegen Turkije). Moest je toen nog volop zoeken naar de zender SBS9, maar nu is het een stuk makkelijker. Ditmaal kun je 'gewoon' bij de eerste 10 zenders van jouw provider zoeken. Het duel wordt namelijk bij Veronica uitgezonden.

Voorbeschouwing Nederland - Slovenië

Let wel op: de tijden van de uitzending en de wedstrijd zijn niet hetzelfde. Nederland - Slovenië begint om 20.00u, terwijl de uitzending (en de voorbeschouwing) een half uurtje eerder is. Op Veronica kun je de voorbeschouwing van de Oranjeleeuwinnen al om 19.30u bekijken.

Waar kun je Veronica ontvangen?

Op kanaal 8, zoals op elke provider is ingesteld. Doordat deze zender bij de eerste 10 netten hoort, is het voor iedereen op nummertje 8 te vinden.

Turkije - Nederland en ongeslagen reeks

Afgelopen vrijdag speelden de dames van Nederland in Turkije al de wedstrijd tegen de Turkse vrouwen. Die werd makkelijk met 0-8 gewonnen, waardoor Oranje nog altijd geen puntverlies heeft geleden in haar groep. Na 5 wedstrijden hebben de Nederlandse vrouwen 15 punten en lijkt kwalificatie een eitje te worden.

De doelpunten tegen Turkije kun je hier bekijken.