Uitblinker Quincy Promes weer onderuit met Spartak

admin • 23:17, 19-08-2017 / Laatste Update: 21:19, 07-01-2024

Het is Quincy Promes niet gelukt Spartak Moskou aan de winst te helpen. De Nederlandse aanvaller was bij alle 3 de doelpunten betrokken maar zag toch stadgenoot Lokomotiv Moskou de 3 punten mee naar huis nemen: 3-4.

Spartak stond bij rust nog met 2-0 voor. Promes gaf bij doelpunten van Denis Gloesjakov en Luiz Adriano de assists. In de 2de helft gaf de thuisploeg de overwinning alsnog weg. Dmitri Barinov, Aleksej Mirantsjoek, Aleksandr Kolomejtsev en Manuel Fernandes maakten de doelpunten voor de bezoekers. De treffer van Promes in blessuretijd kwam te laat om de overwinning van Lokomotiv nog in gevaar te brengen.

Landskampioen Spartak draait dit seizoen stroef. In de eerste 7 wedstrijden werden pas 8 punten gehaald. Daarmee staat Spartak op een teleurstellende 10de plaats in de hoogste Russische klasse.