Valentijn Driessen weer met de billen bloot na 'Moura scoort toch nooit'

admin • 16:17, 09-05-2019 / Laatste Update: 08:02, 05-01-2024

Sportjournalist Valentijn Driessen van de Telegraaf is maar weer eens onder vuur komen liggen door bepaalde uitspraken. Chef-sport zei vooraf dat Tottenham-aanvaller Lucas Moura 'toch nooit scoort'. Een pijnlijke uitspraak, blijkt achteraf.

Want de Braziliaan van Tottenham kan wel degelijk scoren. Hij flikte het 3 keer in de return tegen Ajax en dus vlogen de Amsterdammers er vlak voor de finale uit. Het filmpje met de uitspraken van Driessen ging vervolgens viraal op Twitter, met de nodige reacties er bij.

Reactie Driessen

Driessen reageert donderdag op 'zijn' website maar gelijk op alle heisa: "Die glazen bol, daar ben ik niet zo goed in. Maar ik heb natuurlijk wel mijn huiswerk gedaan. Ik heb hem gezien tegen West Ham, Bournemouth en Ajax. De man is 5 keer alleen voor de keeper gekomen en scoort niet. Hij is nu 3 keer in scoringspositie gekomen, en scoort wel."

"Achteraf is het altijd een koe in zijn kont kijken, en dat doen we graag.  Daarvoor staan we hier ook. Maar dit soort dingen gebeuren. Nu moet ik een grote jongen zijn, het incasseren en door."

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de journalist belachelijk wordt gemaakt na bepaalde uitspraken. Eerder ging hij al niet naar Madrid voor de return in de achtste finale, omdat Ajax na de 2-1 thuisnederlaag toch geen schijn van kans zou hebben. Het werd 1-4 in Estadio Santiago Bernabéu...

Chef voetbal vd Telegraaf... Na zo'n uitspraak moet hij eigenlijk zelf ontslag nemen! #Ajax #ValentijnDriessen #Telegraaf pic.twitter.com/pogYSmKHqo

— Eef Dijkstra (@EefDijkstra) 9 mei 2019

Valentijn Driessen, tsja .... https://t.co/bloK3t3EDb

— Jack Suiveer (@JackSuiveer) 9 mei 2019

Jezelf 'onsterfelijk belachelijk maken' heeft in dit seizoen een nieuwe dimensie gekregen. De belichaaming hiervan is Valentijn Driessen die niet naar Madrid ging omdat hij 'er niet in geloofde' en gisteren beweerde dat 'Moura toch nooit scoort'. Niet serieus te nemen die man!

— Ajax_Quiz (@Ajax_Quiz) 9 mei 2019

@valentijndriessen zal nu toch we even een paar weken buiten beeld blijven ..... #roeptoeter@EdLoenderslootpic.twitter.com/qNlUzIHwEp

— Rober willemsen (@rober_willemsen) 9 mei 2019

Die Valentijn Driessen die heeft pas verstand van voetbal.... #moehaha pic.twitter.com/aooDlD2idy

— Dirk van Gestel (@dirruk1970) 9 mei 2019

Zijn er werkelijk waar mensen die @MikeVerweij en #ValentijnDriessen serieus nemen.

— Hoekstra (@Hoekstraj58) 9 mei 2019

Wat voelt dit als een zware kater zeg. Trots op mijn club. De knop zal snel weer om moeten worden gedraaid. Op naar het kampioenschap.

Oja, Valentijn Driessen en co. lekker verbannen van Ajax svp. #ajatot

— Fid Taylor (@fidtay) 9 mei 2019

Wat een vermakelijke tweets over Valentijn! Ik vond 't altijd al een poepzak maar na gisteren kan ik hem ook hard uitlachen. Bye bye functie voetbalanalist #ValentijnDriessen pic.twitter.com/FnuTk2PvMP

— FrankyO (@frankyoli72) 9 mei 2019

Deze gozer had beter de bakkerij van zijn vader kunnen overnemen. Die heeft echt geen kijk op voetbal. Meneertje valentijn driessen..

— SPW (@stepawah) 9 mei 2019

Denk je dat er nog mensen zijn die gaan betalen voor een analyse van Valentijn Driessen? #ajatot

Analyse over Ajax: ’Enorme dreun snel opzij zetten’ #telegraafextra via @Telegraaf https://t.co/ftILtpVLiy

— Erwin (@Erwinschipper) 9 mei 2019