admin • 15:35, 17-05-2020 / Laatste Update: 13:19, 08-01-2024

Eredivisieclubs die in Vincent Janssen hun nieuwe spits zien, kunnen op zoek naar iemand anders. De aanvaller zit namelijk helemaal niet te wachten op een terugkeer naar Europa en heeft het prima naar zijn zin bij het Mexicaanse Monterrey.

Janssen verruilde vorig jaar zomer Tottenham Hotspur voor Mexico, Monterrey om precies te zijn. En dat bevalt de Nederlander uitstekend, zegt hij een in Instagram-interview met zijn oude werkgever Almere City FC. "Ik heb totaal geen spijt van mijn keuze. Ik heb nu weer het goede gevoel gekregen dat ik lange tijd niet hebt gehad en ben weer belangrijk voor mijn team.”

Fitter dan ooit

Mede door zijn goals pakte Monterrey de Mexicaanse titel. Janssen is misschien wel fitter dan ooit. "Ik wilde eerst weer op mijn oude niveau komen na mijn blessures. Ik heb daar 9 maanden hard aan gewerkt en met resultaat met mijn bijdrage aan het kampioenschap.”

Blij en tevreden

Een terugkeer naar Europa sluit Janssen voorlopig uit. "Voor de coronatijd was ik weer aan het genieten. Dat gevoel wil ik hier vasthouden als we straks weer beginnen. Ik ben hier op mijn plek, ben blij en tevreden. Ik wil hier nog wel een paar jaartjes blijven.”