Vriendin Cody Gakpo straalt met pasgeboren baby in oranje shirt: 'Voor de beste vader ter wereld'
Cody Gakpo en Noa van der Bij. Getty Images

Vriendin Cody Gakpo straalt met pasgeboren baby in oranje shirt: 'Voor de beste vader ter wereld'

15:19, 16-06-2024 / Laatste Update: 17:37, 16-06-2024

Noa van der Bij, de vriendin van Cody Gakpo, heeft op Instagram een foto geplaatst met pasgeboren zoontje Samuël Seth. Van der Bij heeft een speciaal oranje shirt gekregen met de naam van haar vriend erop. Daarin is ze samen met Samuël helemaal klaar voor het duel van Nederland tegen Polen.

De twee zijn niet in Duitsland aanwezig om de aanvaller aan te moedigen. Maar vanuit Nederland deelt Van der Bij nog een schattige foto van Gakpo en zijn zoontje. Vanaf de bank zagen zij hun geliefde in de eerste wedstrijd tegen Polen direct scoren. De aanvaller van Liverpool tekende voor de 1-1. Gakpo werd in de 81e minuut gewisseld. Wout Weghorst tekende in de slotfase uiteindelijk voor de bevrijdende zege (2-1).

Met die foto wenst ze de Oranje-international een fijne vaderdag. "Voor de beste vader ter wereld", schrijft ze erbij.

Cody Gakpo met zoontje Samuël Seth. Instagram Noa van der Bij

Vervolgens deelt Van der Bij ook nog een oudere foto, gemaakt vanuit De Kuip. Daarop heeft ze een oranje shirt aan van kledingmerk Loavies. Het is speciaal voor haar gepersonaliseerd met de naam van haar vriend op de rug. Ook Samuël Seth schittert op de foto in De Kuip. "Wij zijn er klaar voor", schrijft ze op Instagram.

Noa van der Bij en pasgeboren zoontje. Instagram

De relatie van Gakpo en Van der Bij werd bekend in 2020. Noa heeft hbo-management gestudeerd aan Avans Hogeschool en werkt als booker voor Cachet Models. Bovendien heeft ze zichzelf ontpopt tot een influencer met meer dan veertigduizend volgers op Instagram.

Gakpo en zijn vriendin zijn op 25 april 2024 voor het eerst papa en mama geworden. Inmiddels staan er diverse mooie foto's van de 'kleine Gakpo' en de gelukkige ouders op Instagram. Toch zal de speler van Liverpool zijn gezin even moeten missen. Zij zijn namelijk niet afgereisd naar Duitsland voor het EK.

EK voetbal

Bekijk op onze speciale pagina over het EK voetbal al het laatste nieuws rond Nederland en andere landen. Check verder ook alle standen, wedstrijden en selecties.