Willem ll laat zich foppen door eersteklasser

00:26, 24-09-2014 / Laatste Update: 10:30, 13-12-2023

VLAARDINGEN - Willem II heeft zich dinsdagavond geblameerd door in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker te verliezen van de amateurs van Deltasport. Het duel in Vlaardingen eindigde in 2-1 in het voordeel van de eersteklasser. De winnende treffer voor de thuisclub viel in de blessuretijd.

Deltasport kwam voor rust op voorsprong door Redouan Boulfalfal. Al vroeg in de tweede helft, nadat Bruno Andrade een zelf versierde strafschop hoog had overgeschoten, maakte de Israeliër Ben Sahar met een kopbal wel gelijk. Het zou zelfs niet genoeg zijn voor een verlenging. Boulfalfal besliste het duel net voor het slotsignaal.

Even daarvoor liet Sahar dat na op aangeven van invaller Samuel Armenteros. Hij stuitte op de Vlaardingse doelman. Doelman Kostas Lamprou had Willem II toen overigens al behoed voor de 2-1.