Zlatan: ‘Het kostte me 3 maanden om Engeland te veroveren’

12 januari 2017

Pro Shots

Als je iemand zoekt in de voetbalwereld die mooie quotes heeft, dan is het Zlatan Ibrahimovic wel. Zelfs voor het officiële kanaal van Manchester United houdt de Zweed zich niet in. De spits heeft het idee dat hij Engeland nu al veroverd heeft. "En het kostte me maar 3 maanden", zegt hij in een interview op de website van zijn club.


Topscorer
En Zlatan heeft recht van spreken. In zijn eerste seizoen in de Premier League staat hij inmiddels al op 13 goals en 3 assists. Dat is maar 1 goal minder dan topscorer Diego Costa van Chelsea. "Ik achtervolg helemaal niemand", zegt Zlatan. "Ik jaag maar 1 ding na en dat is het kampioenschap. Individuele prijzen zijn bonussen."

Geen persoonlijke doelen meer
De oud-Ajacied is zeker niet op zijn mondje gevallen. "Als we als collectief goed spelen, dan worden ook de individuen beter. Ik probeer het team te helpen met goals en dergelijke. Als ik dat kan doen, weet ik dat ik van grote waarde ben voor het team. Ik heb geen persoonlijke doelen. Die heb ik al gehaald toen ik Engeland veroverde, 3 maanden geleden."
reacties
ReageerReageer op dit bericht