Bookmakers Players Championship Finals 2021: Price, Van Gerwen en Clayton topfavorieten

26 november 2021

Lawrence Lustig/PDC
Gerwyn Price

Gerwyn Price, Michael van Gerwen of Jonny Clayton. De 2 Welshmen en de Nederlander zijn de grote favorieten bij de Players Championship Finals 2021, dat vrijdag van start gaat.


Als we een rondje bookmakers maken zien we overal dezelfde lijn. Price is met de titel van de Grand Slam of Darts op zak de absolute favoriet. Bij elke euro krijg je bij TOTO 4,25 euro ervoor terug als Price het laatste voorbereidingstoernooi op het WK darts wint.

Voor Michael van Gerwen krijg je op dit moment 5,55 euro en Jonny Clayton volgt met 6,85. Wie rijk wil worden moet op Kevin Doets gaan inzetten en hopen op een wonder. De Nederlandse darter speelt in de openingsronde tegen Van Gerwen, maar mocht hij het klaarspelen om PCF 2021 te winnen dan krijg je 600 keer je inzet terug!

We belden nog met darter Berry van Peer over deze editie van Players Championship Finals. Hij denkt dat Maik Kuivenhoven in de 1e ronde voor een verrassing gaat zorgen en Raymond van Barneveld naar huis stuurt. Interessant! Dat levert bij TOTO 2,43 keer je inzet op.

CHECK OOK: TV-gids en volledig schema 1e ronde Players Championship Finals