Deze darters doen mee aan de World Series of Darts Finals

9 oktober 2017

ANP

De uitnodigingen voor de World Series of Final zijn de deur uit én bevestigd door de darters. Michael van Gerwen gaat zijn titel voor de 3de keer op rij verdedigen in Dusseldorf, in het weekend van 3 tot 5 november. Phil Taylor is weer de grote afwezige, omdat hij het aantal toernooien langzaam aan het afbouwen is.


8 spelers kwalificeerden zich via de World Series of Darts-ranking, waaronder titelverdediger Michael van Gerwen. Gary Anderson, Peter Wright, Peter Wright Raymond van Barneveld, James Wade, Daryl Gurney, en Kyle Anderson. Taylor laat het toernooi dus schieten, waardoor er ook een plekje vrij komt voor Gerwyn Price.

Order of Merit
Ook de ongeplaatste top 4 van de Order of Merit krijgt een ticket voor de World Series Finals. Dat betekent dat Adrian Lewis, Mensur Suljovic, Dave Chisnall en Jelle Klaasen ook van de partij zullen zijn begin volgende maand. Daarnaast worden er ook nog 4 spelers uitgenodigd om mee te doen: Simon Whitlock. Corey Cadby, Michael Smith en Max Hopp.

Er komen ook nog 8 darters bij die zich plaatsen via de World Series Qualifiers.

Wil jij het belangrijkste DARTNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met DARTS AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht