🎥 | Dit is de eerste trailer en de releasedatum van F1 2021

17 april 2021

Codemasters/F1 2021

Codemasters, de maker van het Formule 1-spel dat jaarlijks uitkomt, heeft bekendgemaakt wanneer F1 2021 uitkomt voor pc, Xbox en Playstation. En dat is al lekker snel: op 16 juli ligt de game in de winkel. Dat is in het weekend dat de échte Formule 1 op Silverstone in Groot-Brittannië rijdt.


Ook gooide de spelmaker alvast een zogeheten 'Announce Trailer' op Youtube. Hierin zijn nog geen bewegende gamebeelden te zien, maar een soort inleiding. Er komt, dankzij de samenwerking met EA Sports, een heel nieuwe storyline genaamd Braking Point bij. Dat ziet en klinkt heel vet, kijk maar:
'Braking Point'
"Braking Point is een spannende, nieuwe innovatie die al een aantal jaar in de maak is. We zijn er trots op om de game-ervaring uit te breiden en spelers de mogelijkheid te geven om die hoge pieken en diepe dalen van het leven in de Formule 1 te ervaren, zowel op als naast het circuit", zegt Lee Mather, Franchise Game Director bij Codemasters. “Braking Point transformeert de game en zet de speler in het middelpunt van het grootste racespektakel van de planeet."

Ook kondigt Codemasters alvast 3 nieuwe circuits aan in game: Portimão, Imola en Jeddah.