🎥| YouTuber jankt zich kapot na levenslange schorsing op Fortnite

admin • 22:19, 04-11-2019 / Laatste Update: 21:15, 05-01-2024

Youtuber Jarvis Kaye (op Fortnite ook wel bekend als FaZe Jarvis) is voor de rest van zijn leven niet meer welkom op Fortnite. De 17-jarige Brit is geschorst omdat hij tijdens een livestream liet zien hoe hij met hulp van software beter kon richten.

FaZe Jarvis heeft een nieuwe video opgenomen waarin hij snotterend zijn excuses aanbiedt aan al zijn volgers en aan de ontwikkelaar van het spel, Epic Games.

Veel indruk heeft het blijkbaar niet gemaakt, want volgens HLN wordt het account van Jarvis niet alleen geblokkeerd, maar ook verwijderd.

Jarvis: "Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn actie en ik snap helemaal waarom dit gebeurt. Het enige is, had ik toen maar geweten hoe groot de consequenties zouden zijn, dan zou ik er nooit aan gedacht hebben het te doen."

'Ik wist dit niet'

"Epic Games, jullie weten dat ik weet dat ik een grote fout heb gemaakt en ik heb er zo’n spijt van. Epic, ik weet dat ik de verantwoordelijkheid voor mijn acties moet nemen en ik zal mijn best doen elke straf die ik krijg te accepteren. Maar om voor altijd verbannen te worden, dat is gewoon... dat is... dat is... Ik wist gewoon niet dat dit zou gebeuren."