HAHA! Vettel is wéér boos op ‘oneerlijke’ Verstappen

13 november 2016

ANP

Heee! Sebastian Vettel kan weer eens niet tegen z'n verlies. De Ferrari-coureur kreeg het na afloop van de bizarre GP van Brazilië opnieuw aan de stok met Max Verstappen. De Limburger ging de drievoudig wereldkampioen in de slotrondes voorbij, maar volgens de Duitser deed-ie dat niet op een nette manier.


"We zaten naast elkaar en hij zag mij. Een klein beetje van mijn neus lag nog voor hem, maar Max was een stuk sneller. Het was niet de vraag of hij mij ging inhalen, maar wanneer", vertelde Vettel na de regenachtige race in Brazilië. "De manier waarop hij mij uiteindelijk voorbij ging was echter niet correct." Verstappen haalde Vettel binnendoor in en dwong zijn concurrent daarbij iets buiten de baan.

Mexico ook al
Na de GP van Mexico was Vettel ook al boos op Verstappen, omdat hij de Duitser er niet voorbij liet nadat hij een uitstapje op het gras had gemaakt. Vettel kreeg nog op z'n flikker vanwege de scheldpartij over de boordradio. Dat leverde een hoop gedoe op. Verstappen kan 't ongetwijfeld weinig schelen. P3 en héél veel complimenten! There you go, Sebas!