‘Michael Schumacher revalideert verder in villa op Mallorca’

15 februari 2019

ANP

Michael Schumacher revalideert verder in zijn villa op Mallorca. Volgens het Duitse roddelblad Bunte werd de F1-legende al op 20 december met een helikopter naar het Spaanse vakantie-eiland overgevlogen. ‘Schumi’ bracht er de kerstdagen door en werd er op 3 januari 50 jaar.


De familie Schumacher kocht in juli van vorig jaar een imposante villa op Mallorca. Kostprijs: 30 miljoen euro. Op het domein treffen we 2 zwembaden aan, een helihaven, een grote gastenwoning, dat alles gecombineerd met een spectaculair zeezicht. Bunte beweert dat het milde zeeklimaat er de familie toe heeft bewogen om naar Mallorca te verhuizen. Het zou de revalidatie van Schumacher, die ruim 5 jaar geleden het slachtoffer werd van een zwaar ski-ongeval, ten goede komen.

Zwitserland
Schumachers vaste woonplaats bevindt zich in het Zwitserse Gland. Vrouw Corinna liet er een privékliniek van 12 miljoen euro bouwen, die in verbinding staat met het huis. Details over de gezondheidstoestand van ‘Schumi’ komen slechts met mondjesmaat naar buiten.