Red Bull-teambaas: ‘Verstappen en Ricciardo absulout het meest opwindende duo’ (video)

21 februari 2017

Getty

Christian Horner kijkt uit naar het nieuwe Formule 1-seizoen. De teambaas van Red Bull is erg blij met zijn coureurs Daniel Ricciardo en Max Verstappen. "We hebben absoluut het meest opwindende coureursduo van allemaal."


"Ricciardo en Verstappen pushen elkaar naar zo'n hoog niveau, en dat is goed voor het team", zegt hij trots. "Het is echt super mooi om de ontwikkeling van Max Verstappen te zien. Hij krijgt steeds meer ervaring en zelfvertrouwen. En dat op een leeftijd van 19 jaar!"

Ondanks de supersnelle ontwikkelingen van Max vond Horner de Australische coureur toch net iets beter. "Voor mij was Daniel Ricciardo de Driver of the Year. Hij liet geweldige dingen zien.

De strijd aangaan
Mercedes domineert al jaren in de Formule 1. Het team werd de afgelopen 3 keer kampioen, maar Red Bull wil de strijd met ze aan gaan. "Zij zijn dus de te kloppen ploeg", aldus Horner.

"Ze hebben de lat erg hoog gelegd, maar dat is iets om naartoe te werken. De coureurs die wij hebben zijn fantastisch, we hebben een erg stabiel team en we kijken uit naar de strijd. We willen het Mercedes en Ferrari gewoon moeilijk maken."