Verstappen reageert op open uitnodiging Wolff: ‘Ben nog maar 19 jaar’ (video)

2 mei 2017

Getty Images

Afgelopen weekend confronteerden Olav Mol en Jack Plooij Mercedes-teambaas Toto Wolff met een moeilijke vraag. Het tweetal van Ziggo Sport deed een ja of nee spel met de Oostenrijker en ook een vraag over Verstappen kon niet ontbreken. Op de vraag of de Nederlander ooit voor Mercedes uit zou komen, reageerde Wolff met enige twijfel: ja. Gisterenavond bij het programma Peptalk ging de coureur van Red Bull in op dat antwoord.


"Ach, ik ben nog maar 19 jaar. Ik heb nog wel een paar jaar", zei Verstappen op een uitspraak van Jack van Gelder, die zei dat het hem niet snel genoeg kon gaan. "Toto is een aardige man. Ik heb ook vaak contact met hem gehad en dan is het super gezellig. Ze hebben ook een heel goed team, maar ik ben blij waar ik zit. Ik werk goed samen met mijn engineers, maar we moeten wel zorgen dat de auto beter wordt."

Remproblemen Red Bull
Afgelopen zondag, in de Grand Prix van Rusland, viel Verstappens college Daniel Ricciardo uit. Achteraf bleek dat het ging om een probleem met de remmen. Twee weken eerder in Bahrein had juist Verstappen last van die problemen. "We moeten de exacte oorzaak achterhalen", zei ploegbaas Christian Horner op de website van Red Bull over het incident. "Op het 1e gezicht hadden ze dezelfde klachten. Toch lijkt het er op dat Max en Daniel een ander probleem hadden."