🎥 | Bizarre misser bij 3-3 van Internazionale

admin • 23:49, 24-06-2020 / Laatste Update: 00:57, 08-01-2024

Er werd aan de lopende ban gescoord in de Serie A-pot tussen Internazionale en Sassuolo, maar veel mensen zullen vooral de misser van Roberto Gagliardini niet vergeten. De middenvelder van de thuisploeg kon de 3-1 maken maar liet dat na. En hoe...

Sassuolo scoorde eerst, waarna Romelu Lukaku uit een penalty de 1-1 maakte:

Cristiano Biraghi zorgde er op aangeven van Alexis Sanchez voor dat Inter met voorsprong de rust in kon:

Na de misser van Gagliardini kwam er een knotsgekke slotfase, waarin Sassuolo in de 81e minuut op 2-2 kwam, Inter weer voor kwam te staan en de bezoekers vervolgens nog de 3-3 maakten! In blessuretijd moest Milan Skriniar ook nog met rood van het veld.

Inter doet slechte zaken in de Italiaanse titelrace. De achterstand op Juventus is nu 8 punten terwijl de achterstand op nummer 2 Lazio 4 punten is. Lazio komt woensdagavond nog in actie op bezoek bij Atalanta Bergamo.