📸 | Real Madrid-middenvelder Eduardo Camavinga op de catwalk naast Dua Lipa en Kim Kardashian

6 juli 2022

Het is zomerstop, dat betekent dat veel spelers lekker het ervan nemen in het buitenland. Jack Grealish gaat een zomer lang naar Las Vegas, de halve Eredivisie is terug te vinden op Ibiza en Jordan Pickford gaat naar de plaatselijke camping in Engeland. Maar Eduardo Camavinga, die doet wat anders: hij loopt op de catwalk van Balenciaga, naast namen als Dua Lipa en Kim Kardashian.


Balenciaga kwam met hun 51e couture-collectie en lieten daar een handvol bekende mensen voor over de catwalk lopen op de Fashion Week in Parijs. Camavinga was daar 1 van, de Frans-international droeg een volledig zwarte, lange blazer met een wijde zwarte broek eronder. Op zijn Instagram-stories zijn imposante loopjes te zien, alsof hij elke dag op de catwalk staat.

Balenciaga
Balenciaga is een bekend merk onder voetballers en wordt graag gedragen door hen. Wellicht dat Camavinga daarom als voetballer ook de catwalk op mocht. BUiten het feit dat hij erg fashionable is. Neem maar eens een kijkje op zijn Instagram en je ziet de meest 'chachi'-outfits voorbij komen, uiteraard óók van Balenciaga.