Bookies verwachten duidelijke zege van topfavoriet Ajax in Istanbul

24 november 2021

Als we de wedkantoren mogen geloven, zal Ajax een makkelijke Champions League-avond hebben in Istanbul! Woensdag speelt de ploeg van Erik ten Hag het 5e (van de 6) groepsduel in Turkije en de Amsterdammers zijn dan ook torenhoog favoriet voor de winst.


Zie ook: 'Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax op bezoek bij Besiktas'

Bookmakers over Besiktas tegen Ajax
Op de 3 goksites waarin het in Nederland legaal is om op te gokken, is inzetten op Ajax niet heel erg winstgevend. Zowel TOTO als BetCity achten de kans op een Amsterdamse zege dan ook groot. Bij TOTO krijgt men 1 euro en 38 cent terug voor iedere ingezette euro op Ajax. Tel uit je winst!

Dezelfde odds zien we terug bij BetCity en Bet365. De kantoren geven dan ook interessante quoteringen weg bij een eventueel gelijkspel. Ajax heeft immers aan 1 punt genoeg om zeker te zijn van de groepswinst. Een X'je invullen? Iedere ingezette euro daar levert ruim 5 keer zoveel op (5.75 euro bij TOTO, 5.40 bij BetCity)!

Combi Haller
Daarbij heeft TOTO een wel heel gekke combinatie geplaatst als het gaat om doelpunten van Ajax-spits Sebastien Haller. De Fransman is ontketend begonnen aan het miljoenenbal. Stel dat hij 2 of meer goals maakt, vangt men voor ieder ingezette euro er 8 (!) voor terug. KOEKOEK!