Vermiste Ierse fan in Parijs teruggevonden
i

ProShots

Vermiste Ierse fan in Parijs teruggevonden

admin • 15:54, 15-06-2016 / Laatste Update: 22:26, 12-12-2023

De Ierse voetbalsupporter die sinds dinsdagmiddag in Parijs vermist was, is terecht. Dat liet de Ierse voetbalbond (FAI) vanmiddag via Twitter weten. Eerder had de FAI zijn supporterslegioen in Frankrijk nog opgeroepen om mee te zoeken naar de vermiste jongeman.

"We kunnen bevestigen dat onze vermiste supporter Lee McLaughlin gezond en wel teruggevonden is. Bedankt aan iedereen die meegezocht heeft", twitterde de FAI.

We can confirm that missing supporter Lee McLaughlin has been found safe and well. Thank you to everyone that assisted. #COYBIG

— FAIreland (@FAIreland) June 15, 2016

De 19-jarige McLaughlin was zondag in Parijs aangekomen met zijn vader en een ander familielid. Maandag volgde hij in het Stade de France de partij tegen Zweden (1-1) en hij zou normaal dinsdag weer naar huis gevlogen zijn. Maar van de jongeman werd niets meer vernomen sinds hij dinsdagmiddag zijn hotel in de Parijse wijk Montmartre verliet.

Zaterdag spelen de Ieren, die na het gelijkspel tegen Zweden een punt heeft in poule E, hun tweede EK-wedstrijd. België is dan in Bordeaux de tegenstander.

[poules_game teasertext="EK Pool - Wat denk jij?" team="ireland" statisticstext="De rest van Nederland voorspelt" calltoaction="Doe nu mee met de EK Pool" url="https://www.win.nl/nl/poules/voetbalreizen-com/ek-2016/landing" pool="voetbalreizen-com/ek-2016" ]