Hockey-tortelduifjes streden om finaleplek in play-offs: ‘De emoties liepen thuis hoog op’

21 mei 2023

Pro Shots
hockey-liefdeskoppel-clasht-in-play-offs

SCHC-hockeyster Laurien Leurink haalde zaterdag ten koste van Hurley-coach Robbert van der Peppel zaterdag de finale van de play-offs. De 2 zijn verloofd, maar tegen het AD vertelde ze dat het thuis niet altijd leuk was: "Een gezellig ontbijt zat er niet in."


"Mensen vonden het grappig, maar voor ons was het gewoon ruk. We hebben allebei een groot ego, dus de emoties liepen hoog op", zei Van der Peppel na de uitschakeling. De afgelopen dagen sliepen de 2 gewoon samen in 1 bed, maar volgens Leurink ging dat niet altijd even goed: "Dat ging goed tot donderdag, dus het is goed dat het klaar is." Van der Peppel sluit zich daarbij aan: "Ik ben blij dat de crisis voorbij is."

Trouwplannen niet in gevaar
Meteen na de wedstrijd moesten de 2 alweer samen naar de familie toe: "We hebben vanavond de verjaardag van Robbert z'n neefje", zei Leurink. Volgend jaar gaan ze trouwen en volgens Van der Peppel gaat dat ondanks de strijd deze week wel door: "Het was zwaarder dan gedacht, maar de trouwplannen zijn niet in gevaar gekomen!"