🎥 | Check deze vette Formule E-finish: top 3 vecht om winst in laatste bochten

Noah Hoogenboezem • 00:49, 26-03-2023 / Laatste Update: 04:06, 08-01-2024

In de Formule 1 hoeven we weinig spannende finishes te verwachten door de dominantie van Red Bull, maar hoe anders is dat in de Formule E! In de laatste ronde van de Grand Prix van Sao Paulo vochten 3 coureurs nog met elkaar om de overwinning. De Australiër Mitch Evans was uiteindelijk de winnaar van de loeispannende race.

Bij het ingaan van de laatste ronde zaten Evans, zijn landgenoot Nick Cassidy en de Brit Sam Bird heel dicht bij elkaar. Cassidy deed 2 bochten voor het einde nog een laatste poging om Evans voorbij te gaan, maar dat mislukte. Cassidy verloor door zijn inhaalpoging nog bijna zijn 2e plek aan Bird, maar die kwam er net niet voorbij.

Robin Frijns terug na polsbreuk

De Nederlander Robin Frijns finishte de race als 14e. Frijns keerde na 4 gemiste races eindelijk terug. De coureur brak bij een crash in de 1e race van het seizoen zijn hand en pols.