Waterpolomannen ook tegen Hongarije kopje onder

anp

admin • 23:20, 12-12-2017 / Laatste Update: 21:29, 12-12-2023

De Nederlandse waterpolomannen hebben ook de 2e wedstrijd in de FINA World League verloren. Oranje was in Alphen aan den Rijn na de rust niet opgewassen tegen vicewereldkampioen Hongarije: 6-13. Eerder ging de ploeg van bondscoach Robin van Galen in en tegen Spanje onderuit (9-5).

De thuisploeg kon in de 1e helft Hongarije goed partij bieden. Bij de rust was de stand 4-5, na een gelijke stand in de eerste periode (2-2). In het 3e kwart liepen de Hongaren uit naar 5-10. Oranje kwam in de 4e periode eveneens moeizaam tot scoren. Jesse Koopman en Lars Gottemaker brachten ieder 2 treffers op hun naam.