Sharapova weer geblesseerd, maar kan wel poseren (foto)
i

ANP

Sharapova weer geblesseerd, maar kan wel poseren (foto)

admin • 19:01, 03-08-2017 / Laatste Update: 02:49, 08-01-2024

De rentree van Maria Sharapova is voorlopig nog niet veel soeps. De Russische tennisster heeft met pijn aan haar linkerarm opgegeven op het WTA-toernooi van Stanford, Amerika. Wel had ze even tijd om een foto te laten maken bij een muurtekening van de overleden muziekster Prince.

It was nice to meet you, San Fran.

Een bericht gedeeld door Maria Sharapova (@mariasharapova) op

Sharapova speelde maandag nog haar 1e wedstrijd na een andere blessure. Die won ze pardoes ook nog. Na de partij kwam de armblessure boven water en haar eigen arts adviseerde om niet verder te spelen. Ze doet ook niet mee aan de Rogers Cup in Toronto. ,,Het spijt me zeer dat ik niet kan meedoen'', zei ze. ,,Ik was de organisatie van de Rogers Cup zeer dankbaar voor de wildcard en ik keek uit naar het weerzien met mijn fans op dat toernooi. Maar helaas gaat het niet.''

US Open?

Later in augustus begint de US Open, de laatste Grand Slam van het jaar. Sharapova heeft niet genoeg punten om toegelaten te worden, maar als 5-voudig Slam-winnares, voormalig nummer 1 van de wereld en inwoonster van de Verenigde Staten heeft ze een goede kans op een wildcard van de organisatie.

Dat ondanks dat ze 'betrapt' is op het gebruik van meldonium, dat op de verboden lijst staat. Roland Garros wilde haar daarom ook niet hebben.