CL: slaat Ajax-sluipschutter Álvarez tegen Napoli opnieuw toe met een goal?

4 oktober 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
TOTO odds Ajax Napoli Champions League bookies bookmakers player specials edson alvarez

Ajax speelt op deze dinsdag de 3e groepswedstrijd van het huidige Champions League-seizoen. In de Johan Cruijff Arena is Napoli de tegenstander en volgens de wedkantoren belooft de clash een topduel te worden! Bookmaker TOTO heeft dan ook een paar fraaie 'Player Specials' beschikbaar gesteld.


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Lees ook: Champions League: dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Napoli

Odds goal Edson Álvarez
Verdedigende middenvelder Edson Álvarez scoort niet supervaak maar áls de 24-jarige Mexicaan doel treft, is het vaak belangrijk. Op 7 september was de sloper nog trefzeker in het gewonnen CL-duel met Rangers. Uit een corner van Steven Berghuis kopte Álvarez de openingstreffer binnen.

Gaat Álvarez opnieuw scoren op eigen veld? TOTO keert voor iedere ingezette euro op een kopgoal van Álvarez liefst 17 (!) euro uit. Koppie koppie, dus! Mocht hij vanaf buiten het 16-metergebied aanleggen en dán trefzeker zijn, krijgt men voor iedere ingezette euro op dié special 26 euro terug.

Napoli heeft na 2 CL-duels 6 punten, Ajax staat op 3. Check hier de voorspelling van de bookies wat het eindresultaat aangaat. Durf jij een gok aan?