Deze City-specialisten geven jouw CL-finale een Boost met goals buiten de 16
i

Getty Images

Deze City-specialisten geven jouw CL-finale een Boost met goals buiten de 16

Jeroen Rooseboom • 15:25, 10-06-2023 / Laatste Update: 03:05, 12-12-2023

Manchester City en Inter strijden zaterdagavond om de Champions League in Istanboel. En wat is nou een mooiere plek om alvast op te warmen voor dat duel dan bij TOTO? Om extra te kunnen genieten van deze wedstrijd, heeft de bookmaker een prachtige Boost van de Dag!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En daarbij kijken we naar de 2 absolute toppers op het middenveld bij The Citizens: Kevin de Bruyne en Ilkay Gündogan. TOTO heeft wel vertrouwen in een goaltje van buiten de 16 van deze specialisten. Dat is ook wel terecht als je kijkt naar de statistieken.

Er is maar 1 speler die in de top 5-competities sinds 2017/18 vaker van buiten het 16-metergebied heeft gescoord dan de Belg van Manchester City en dat is Lionel Messi. Ook Gündogan houdt wel van een flinke pegel op doel van afstand. In de FA Cup-finale scoorde hij maar liefst 2 keer 'from outside of the box', zoals de Engelsen zeggen.

TOTO Boost van de Dag

Denk jij dat 1 van deze heren dat kunstje tegen Inter weer kan flikken? Zet dan in op 'De Bruyne OF Gündogan scoort van buiten 16 mtr. (reg. speeltijd)' voor een odd van 7.00. Spektakel gegarandeerd!