Een openingsgoal van Emil Hansson voor Heracles is goud waard bij de TOTO
i

Pro Shots

Een openingsgoal van Emil Hansson voor Heracles is goud waard bij de TOTO

Joris Kaper • 13:41, 06-03-2023 / Laatste Update: 09:14, 12-12-2023

Maandagavond worden er in de Keuken Kampioen Divisie weer de nodige wedstrijden gespeeld. Het zijn er deze dag 6 om precies te zijn, waaronder die tussen het ADO Den Haag van Dick Advocaat en Heracles, de nummer 2 van de ranglijst. En die 2e plek heeft de club uit Almelo mede te danken aan de topscorer van dit moment, Emil Hansson!

Maar kan Hansson dat ook in de uitwedstrijd tegen ADO? Die ploeg begon het seizoen slecht onder de inmiddels ontslagen Dirk Kuijt, maar onder zijn opvolger Dick Advocaat lijkt de weg naar boven ingeslagen. ADO is opgeklommen naar de 11e plek en kan bij winst nog eens 2 plekken stijgen. De laatste keer dat de Hagenaren verloren was alweer op 11 december.

Topscorer én assistkoning

Heracles staat echter 2e in de Keuken Kampioen Divisie en dat komt vooral dankzij Emil Hansson. Tot nu toe scoorde de Noors-Zweedse aanvaller al 15 keer in 26 wedstrijden, terwijl hij ook nog eens goed was voor 14 assists! Bij de TOTO is het dan ook logisch dat Hansson voor het duel tegen ADO zijn eigen 'special' heeft. Als Hansson de score opent tegen ADO namens Heracles, levert je dat een quotering op van x8,00 je inzet!

Lees ook: TV-gids: Dit is het programma van de KKD met onder meer ADO Den Haag – Heracles

Quoteringen

De quotering voor een zege van ADO staat op 3,00, terwijl er bij een zege voor Heracles x2,29 je inzet wordt uitbetaald. De odds voor een gelijkspel staan op 3,55. Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+