Kroont Harry Kane zich opnieuw tot WK-topscorer? Check hier de odds van de TOTO
i

ANP

Kroont Harry Kane zich opnieuw tot WK-topscorer? Check hier de odds van de TOTO

Joris Kaper • 13:57, 15-11-2022 / Laatste Update: 09:32, 12-12-2023

Het WK in Qatar komt met de dag dichterbij en dus is iedereen druk met het invullen van hun WK-poule (of poules!) of andere WK-weddenschappen. Wie wordt er wereldkampioen, welk land wint van wie en uiteraard de vraag: wie wordt er topscorer?

Die laatste is altijd lastig te voorspellen, vooral omdat er een keuze gemaakt moet worden tussen een hoop topspelers. En het zou bovendien niet de 1e keer zijn dat er een verrassende topscorer is aan het einde van het WK! 4 jaar geleden was het Harry Kane die met 6 goals topscorer werd. Wie wordt dat in Qatar?

Check ook: Overzicht: check hier alle selecties van de deelnemers aan het WK in Qatar

Harry Kane favoriet

Kane gooit ook dit jaar weer hoge ogen als het gaat om de topscorerslijst. Met 8,50 staan de odds zelfs het laagst bij de Engelsman, en dus is het vertrouwen groot in de aanvaller van Tottenham Hotspur. Ook van Kylian Mbappé wordt veel verwacht: bij de Fransman staan de odds op 10,00. Daarachter volgen zijn landgenoot Karim Benzema met 11,00 en Lionel Messi namens Argentinië met 12,00.

Memphis Depay favoriet bij Oranje

De Nederlander met de laagste quotering is Memphis Depay. Hij staat genoteerd voor 25,00. De gehele lijst, waarop ook Neymar, Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku en Lautaro Martinez nog staan, kan je vinden bij de TOTO! Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+