Wat wordt Feyenoord-Ajax? Jouw goede voorspelling kan je ineens 5000 euro rijker maken
i

Pro Shots

Wat wordt Feyenoord-Ajax? Jouw goede voorspelling kan je ineens 5000 euro rijker maken

Martijn Baars • 11:20, 18-01-2023 / Laatste Update: 09:20, 12-12-2023

Het is het weekend van de Klassieker: Feyenoord-Ajax. Zondag om 14.30 uur barst het spektakel los in De Kuip in Rotterdam. En jij kan als fan nóg meer gespannen voor de tv of in het stadion zitten. Bij Score4 is Feyenoord-Ajax dit weekend natuurlijk de belangrijkste wedstrijd. Voorspel jij de uitslag van die wedstrijd én 3 andere Eredivisie-potjes goed? Dan win je 5000 euro!

Feyenoord lijkt voor het eerst in jaren écht de favoriet tijdens de Klassieker. Maar thuis winnen van Ajax is niet zomaar even gedaan. De Rotterdammers wonnen 4 jaar geleden voor het laatst in De Kuip van Ajax. Toen werd het wel die legendarische 6-2. Dit jaar zou het dat zomaar weer kunnen worden, aangezien de Amsterdammers maar niet uit het wak komen en al 5 Eredivisie-duels op rij niet hebben gewonnen.

PSV, Derby van het Noorden en FC Twente

De andere wedstrijden die je goed moet voorspellen bij Score4 dit weekend zijn: PSV-Vitesse, SC Heerenveen-FC Groningen en FC Twente-FC Utrecht.

Zo doe je mee

Wat denk jij dat het wordt? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+