Prikt Serge Gnabry voor de 4e (!) keer op rij raak voor Bayern? Dan MOET je deze TOTO-bets checken

20 mei 2023 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
bayern-munchen-leipzig-toto-bundesliga-kampioen

Bayern München mag geen fouten meer maken richting het Bundesliga-kampioenschap. Met nog 2 wedstrijden te gaan, staat zaterdag het belangrijkste affiche op het programma: Bayern - Leipzig. Alle ballen op Serge Gnabry, moet trainer Thomas Tuchel denken, want de Duitser maakte 3 duels op rij een goal.


En daar speelt TOTO natuurlijk weer goed op in. Er zijn genoeg mooie betjes in te zetten rondom een doelpunt van de 27-jarige goalgetter.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Maakt Gnabry weer doelpunt?
Eén van de TOTO Specials: Als Bayern München wint en Serge Gnabry scoort wéér een doelpunt, krijg je 3.10 keer je inzet terug. Je kan ook wat meer risico nemen en een gokje wagen op welke manier Gnabry een doelpuntje prikt. Vindt hij de netten van buiten het 16 metergebied? Dan pak je 13.00 keer je inzet terug.

Of juist binnen het doelgebied (5 meter): dat betje staat op 8.50. Eén ding is zeker: vanaf 18.30 uur kan je genieten van dé wedstrijd van Bayern richting het kampioenschap. Gnabry scoorde in de laatste 3 wedstrijden van Bayern een doelpunt: tegen Schalke (2x), Werder Bremen en Hertha BSC.

Check hier alle bets rondom Bayern - Leipzig.