Advies voor Conor McGregor: ‘Stop met MMA, ga boksen!’ 🥊

23 februari 2021

Getty Images
McGregor boksen

Voormalig zwaargewichtkampioen George Foreman heeft UFC-ster Conor McGregor geadviseerd om te stoppen met MMA-vechten. De Ier zou zich voor de rest van zijn vechtsportcarrière op het boksen moeten richten, aldus Foreman. McGregor werd door Floyd Mayweather tijdens zijn professionele boksdebuut in 2017 verslagen, maar hij blijft flirten met een comeback.


Zo is er al veel gespeculeerd over een herkansing tegen Mayweather, terwijl McGregor geen geheim maakt van zijn plannen om dit jaar tegen Manny Pacquiao te boksen. De Ier verloor in januari nog zijn UFC-wedstrijd tegen Dustin Poirier. In die partij liet McGregor volgens Foreman liet zien de betere bokser te zijn.

'Hij kan Pacquiao verslaan'
"Het is moeilijk voor McGregor om het te accepteren, maar hij is beter in boksen dan in MMA”, zegt Foreman in de Daily Star. "Ik zie hem nu liever in bokswedstrijden. Ik denk dat als hij vecht met Pacquiao, hij hem echt kan verslaan. In meer dan 10 ronden kan McGregor hem verslaan."

Hoofdcoach
Niet iedereen staat achter die uitspraak. Zo blijft McGregor’s hoofdcoach John Kavanagh hoopvol dat McGregor zich dit jaar op zijn MMA-carrière zal concentreren.