MMA-vechter gearresteerd nadat hij huisgenoot in zijn BALLEN bijt

25 november 2021

MMA-vechter Donovan Salvato heeft op een wel heel gekke manier het nieuws gehaald. Tijdens een potje stoeien met zijn huisgenoot Abel Sosa beet hij Sosa in zijn testikels. Hiervoor pakte de politie van Nashville hem op.


Salvato moest hierna liefst 12 uur in het gevang zitten. Daarna kwam hij weliswaar vrij, maar de zaak loopt nog altijd. Sosa daarentegen had een wond van liefst 5 centimeter op zijn zaakje. Salvato zal worden aangeklaagd voor 'huiselijk geweld met lichamelijk letsel'.

De 2 zouden woorden hebben gekregen, wat nadien overging in een stoeipartij. Aangezien alleen Sosa ingeschreven staat op het woonadres, vermoeden Amerikaanse media dat hun geschil daarover ging.

Probleem
Sinds het incident plaatste Sosa volop berichten op social media. "Ik heb 99 problemen, en mijn linkerbal is er 1 van!", plaatste hij met verwijzing naar het beroemde rapnummer van Jay-Z. "Aan een ieder die deze persoon (Salvato) kent: vertrouw je noten niet als je bij hem in de buurt bent!"

Sosa, barkeeper van beroep, kon niet stoppen met cynische taal uitslaan. "Het bewijs dat ik in de rechtbank ga gebruiken, is letterlijk een stuk huid dat hij eraf heeft gebeten. Man, ik had 3 hechtingen nodig en meerdere injecties om het in orde te krijgen."

Grapjas
Hij heeft veel meer plannen naar aanleiding van dit vreemde bijtincident. "Misschien moet ik maar een boek schrijven. Wie kan nou zeggen dat hij in zijn ballen is gebeten door een MMA-vechter?" Of hij en Salvato nog samen gaan of überhaupt kunnen wonen, is niet bekend maar lijkt uitgesloten. Salvato hangt een celstraf boven het hoofd!