Engelse kickbokster 'Pretty Killer' beukt op vakantie in Mallorca twee overvallers kapot

Trevor Wagener • 12:26, 17-08-2019

De Britse profkickbokser Iman Barlow heeft op haar vakantie in Mallorca een paar overvallers in elkaar geslagen. Dit melden meerdere Engelse media. De 26-jarige Barlow sprong een vader te hulp die, in het bijzijn van zijn kinderen, werd overvallen.

Samen met haar geliefde Stan Stannard, die internationaal middengewicht bokser is, leerden zij het tuig een lesje. Het incident gebeurde in de buurt van hun hotel bij het stadje Palma Nova. Samen sloegen zij de 2 overvallers tot moes en gaven hen over aan de lokale politie.

Laffe daad

Tegen Engelse media zei Barlow het volgende. "1 van de mensen met wie ik op vakantie was, zag het gebeuren en zei 'er is daar een gevecht gaande'. Ik zag 2 jongens van hun scooter stappen en een man lastig vallen. 1 had de man vast en de ander wilde zijn horloge, ter waarde van 25.000 pond, van zijn pols pakken."

Barlow, haar vriend en gezelschap lieten dat niet zomaar gebeuren. "Zij gingen er vandoor. Toen er 1 langs mij ging, trapte ik hem tegen zijn borst om hem af te remmen. Hij rende toch door, maar toen de dochter van de man schreeuwde dat hij een klokkie had meegenomen, rende Stan en ik achter hem aan."

Klappen

Beiden gaven ze 1 van de 2 overvallers een harde hoek met links. Daarna volgden nog een paar beuken en trappen. "Naderhand denk je wel van: 'hij had een mes of pistool kunnen hebben, maar dit zei ons instinct. Ik trapte heb gewoon." De familie gaf hen 50 euro als bedankje voor hun optreden.

"Dat wilden we niet aannemen, in 1e instantie. Zij stonden erop. Toen ik mijn vader vertelde wat er gebeurd was, kon hij zijn oren niet geloven. Hij geloofde het eerst ook niet, maar daarna wel. Hij was blij dat wij zo betrokken waren. Mijn training hielp mij hierin: ik heb veel zelfvertrouwen en weet dus wat ik moet doen als iemand wordt overvallen."

Moordvrouw

Wat een toppers zijn Stannard en jij, Barlow! We snappen overigens meteen dat hij op jou viel en dat jouw bijnaam al sinds jaar en dag 'Pretty Killer' is!

 

 

Getting Vitamin SEA 🌴☀️ 🌊

Een bericht gedeeld door Iman Barlow (@prettykiller3) op