😱 | Olympische bokser Félix Verdejo verdacht van moord op zwangere minnares

3 mei 2021

Problemen voor de Puerto Ricaanse bokser Félix Verdejo! De 27-jarige olympiër wordt ervan verdacht zijn zwangere minnares te hebben ontvoerd en vermoord.


Het lichaam van Keishla Rodríguez werd zaterdag gevonden. Enkele dagen daarvoor gaf haar moeder haar als vermist op. Eerst ontkende Verdejo nog elke betrokkenheid.

Psycho
De bokser heeft zich inmiddels aangegeven bij de politie. Verdejo zou haar hebben geslagen en gedrogeerd. Daarna zou Verdejo de armen en benen van Rodríguez met ijzerdraad hebben vastgebonden. Daar bleef het niet bij.

Met een zwaar blok op haar rug is Rodríguez van een brug het water in gegooid. Onbekende getuigen zagen dat Verdejo hulp kreeg bij de ontvoering en de lugubere actie.

Gek
Volgens Rodriguez' moeder wilde Verdejo het kind niet dat hij en Keishla zouden krijgen. "Hij had haar al eerder bedreigd. Ik heb haar gewaarschuwd", zei Rodríguez' moeder tegen de pers. Verdejo zou voor zijn loopbaan vrezen.

Honderden mensen verzamelden zich zondag bij de lagune waar het lichaam van Rodríguez werd gevonden om gerechtigheid te eisen voor haar en andere vermoorde vrouwen in Puerto Rico.