Rico Verhoeven over rematch met Badri Hari: ‘Hij mag hopen dat ik tijd voor hem heb’

24 februari 2021

ANP
Verhoeven Badr hari rematch

Rico Verhoeven zat dinsdagavond aan tafel bij Jinek. De kickbokser heeft een website gelanceerd waarop mensen vacatures kunnen vinden en plaatsen. Toch ging het ook even over vechtsport, Hesdy Gerges en Badr Hari.


Eerst was er een soort 'nabespreking' over Verhoevens partij met Gerges. Vooraf maakten de twee flink wat ruzie en Rico legde uit waarom. "Na het gevecht vroegen mensen of die irritatie vooraf wel echt was, maar dat was zo. Alleen na een gevecht kan je het een plek geven, dan is het ook klaar. Ik heb duidelijk laten zien dat ik de beste ben en dat gaf hij ook aan."

Excuses
"Ik weet nu ook waar zijn irritatie vandaan komt, dat hebben we uitgesproken met elkaar", ging Verhoeven verder. "Ik had iets gezegd over een wedstrijd die hij gehad heeft tegen een voormalig tegenstander, maar dat was meer een steek richting die tegenstander dan naar hem. Maar ik snap dat hij het zo opgevat heeft en ik heb m'n excuses aangeboden."

Badri Hari
Vervolgens toonde Eva Jinek wat beelden van Badri Hari, die laatst bij Humberto Tan aan tafel aangaf graag weer tegen Verhoeven te willen vechten. Ook verklapte Hari, die volgens hemzelf in de zomer weer helemaal fit is, dat hij de zwakke plekken van Rico doorhad. Verhoeven: "Dit is lachwekkend. Hij kent m'n zwakke plekken, maar ik die van hem ook: z'n arm en been. Hij is 2 keer gestopt."

Hari hoopt erg op een rematch en wil dat pas doen als hij helemaal fit is, wellicht deze zomer dus al. "Hij mag hopen dat ik tijd voor hem heb", gaf Verhoeven aan. "Volgens mij heeft hij de laatste keer verloren, dus misschien moet hij eerst even tegen iemand anders, zichzelf weer een beetje in de mood en vibe krijgen en wie weet heb ik dan tijd voor hem. (...) Hij kan achteraan aansluiten."