Uitslag EK 2024 | Slovenië - Servië

11:00 - 20-06-2024

Slovenië leek in groep C van het EK voetbal de drie punten binnen te hebben tegen Servië. Maar diep in blessuretijd zorgde de kopbal van Luka Jovic alsnog voor een 1-1 uitslag. Zan Karnicnik dacht de matchwinner te worden met zijn goal voor Slovenië, maar moet het dus doen met een punt.

Engeland mazzelt dankzij scorende Jude Bellingham tegen Servië

22:54 - 16-06-2024

Engeland is goed begonnen aan het EK. De verliezend finalist van het vorige Europees kampioenschap startte met een 1-0 overwinning op Servië. Met name in de tweede helft kwamen de Engelsen een paar keer goed weg. Jude Bellingham zorgde al na dertien minuten spelen voor het enige doelpunt.

Uitslag EK 2024 | Servië - Engeland

17:00 - 16-06-2024

Om 21.00 uur stond tijdens het EK voetbal de kraker tussen Servië en Engeland op het programma. Het duel uit Groep C was via ons liveblog op de voet te volgen. Lees hieronder alles rustig terug.

Klein smetje op oefenzege Oranje-tegenstander Oostenrijk

22:39 - 04-06-2024

Oostenrijk heeft vertrouwen getankt voor het Europees kampioenschap. De laatste tegenstander van het Nederlands elftal in de groepsfase van het EK won in Wenen met 2-1 van Servië, dat ook meedoet aan het toernooi. Er was wel een klein smetje op de Oostenrijkse zege: oud-Ajacied Florian Grillitsch viel uit met een hoofdblessure.