Invallers maken het verschil bij NSC

21:49, 13-09-2014 / Laatste Update: 15:05, 13-12-2023

NIJKERK - Op basis van een ijzersterke tweede helft heeft NSC de eerste zege van het seizoen verwelkomd. De Nijkerkers wonnen ‘thuis’ met 3-1 van Jodan Boys uit Gouda.  De thuisclub startte niet goed en keek na acht minuten al  tegen  een achterstand aan.

Doelman Jeroen de Harder redde in eerste instantie nog maar had in de rebound geen passend antwoord op de inzet van Jorn van Lunteren. Een gepassioneerd spelend NSC kwam na rust sterk uit de kleedkamer en maakte al snel gelijk via aanvoerder Marco Lam.

Een kwartier voor tijd kwam Gerrit  Bartels in het veld voor Tom de Ridder en dat bleek een gouden wissel. Tot twee keer toe was hij in extra tijd doeltreffend in eendrachtige samenwerking met de andere invaller Chad de Jong.  Door dit resultaat is NSC terug te vinden op de zesde plek.